Wij helpen je bij je schaduw oplossing!

Wij van Maatwerkzonnedoek.nl gaan je begeleiden bij het kiezen van de juiste schaduw oplossing. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring en kennis waarmee we je van dienst kunnen zijn bij je keuze. Het maakt niet uit of het nu gaat om een zonnedoek, zonnezeil, harmonicadoek of rolgordijn. Deze kennis en expertise is van cruciaal belang bij het bepalen ja de juiste oplossing. Waar andere verkopers sturen sturen wij technische mensen met veel ervaring!

Voordelen van een maatwerk zonnedoek

  • Zonnedoeken zorgen voor stijlvolle schaduw op je terras.
  • Privacy verhogend bij montage verticaal of horizontaal.
  • Beschermt je tegen schadelijke UV-stralen.
  • Zorgt voor koeling tijdens de zomermaanden.
  • Waterdicht zonnezeil beschermt tegen zon en regen.
  • Geen garage of carport? Kies voor een maatwerk zonnedoek.
  • Geen vuil of bladeren in je zwembad of zandbak.

Zonnedoek

Zonnezeil

Harmonicadoek

Privacydoek

Flexibiliteit

Afhankelijk van de behoefte zijn er één of meerder schaduw oplossingen mogelijk. Wij van Maatwerkzonnedoek.nl zullen meerdere mogelijkheden bekijken als je dat wenst. Als duidelijk is wat je wenst uit het assortiment, wordt er direct een offerte uitgebracht zodat je snel duidelijkheid hebt. Want wat is er lastiger dan wanneer het zomer is en er geen schaduwplek is? Wanneer je de keuze hebt gemaakt dan kan Maatwerkzonnedoek.nl in een korte termijn het doek produceren en leveren.

Ethiek versus bruikbaarheid versus kosten

Voor de eenvoudigste bruikbaarheid van je zonnedoek monteer je deze aan bestaande bevestigingspunten zoals muren en gevels, dit bespaart kosten. Wanneer dit niet mogelijk is, kun je palen plaatsen. We hebben verschillende mogelijkheden, hout rond of vierkant, maar ook aluminium en rvs. Voor de ethiek van een zonnedoek op maat is het mooiste om 2 diagonale bevestigingspunten hoger en de andere 2 lager te monteren. Deze 3D bevestiging is niet alleen voor de vormgeving, maar ook bij harde wind en storm presteert het zonnedoek beter. Belangrijk bij het bepalen van de hoogte is dat de juiste maat genomen wordt. Want wanneer een schaduwdoek te hoog gemonteerd is komt er nog teveel zon en/of regen tussendoor. En is het te laag dan kun je er niet genoeg onderdoor.