Schaduwdoek op maat laten maken

Schaduwdoek op maat laten maken is ideaal als u graag een schaduwplek in de tuin wilt creëren. Er zijn meerdere manieren om schaduw op uw terras te krijgen. Bijvoorbeeld door het plaatse van een parasol of een overkapping. Het nadeel van een parasol is dat u deze telkens moet verschuiven. Een mooi alternatief is een schaduwdoek op maat laten maken. Een schaduwdoek is voordeliger dan een overkapping en kan u het hele jaar door buiten laten hangen. Het doek is gemaakt van HDPE kunststof en kan u boven het terras spannen. U heeft enkel drie bevestigingspunten nodig om het doek boven het terras te spannen. Met het doek heeft u voortaan een vaste schaduwplek in uw tuin.

Kies het juiste schaduwdoek systeem

  • Zonnedoek
  • Zonnezeil waterdicht
  • Harmonicadoek
  • Wavesail waterdicht
  • Buitenrolgordijn op maat
  • Schuifgordijn op maat
  • Privacydoek op maat

Zonnedoek

Zonnezeil

Wavesail

Gordijnen

Schaduwdoek op maat laten maken van de pergola

U kan ons schaduwdoek boven uw terras hangen of in een pergola als dak gebruiken. Een pergola kan een dak van hout krijgen of van HDPE kunststof. Onze schaduwdoeken zijn perfect om als vast dak te gebruiken. Het voordeel van een Schaduwdoek dak is dat u het snel kunt bevestigen en daardoor flexibel bent in bepaling van schaduw of zon. Het doek hoeft dus niet permanent in het pergola dak te hangen. U bepaalt zelf wanneer u het schaduwdoek bevestigd, zodat het terras in de zon komt te liggen of in de schaduw. Dit is ideaal als uw gasten graag in de zon zitten en u zelf liever in de schaduw zit. Ook al hangt het schaduwdoek in het pergoladak dan nog heeft met zonlicht op het terras. U kan een bevestigingsysteem samenstellen naar keuze of een standaard bevestigingset bij kopen. Deze wordt samen met het doek bij u thuisbezorgd inclusief eenvoudige montage instructies.

Laat uw eigen schaduwdoek op maat maken

Een schaduwdoek op maat laten maken kan rechtstreeks in ons atelier. Ons atelier is gevestigd in Nederland. Via onze website kan u online de wensen en eisen aan uw doek doorgeven. U kiest zelf het model uit en het type doek. Het gewicht van het doek bepaalt bijvoorbeeld hoe weerbestendig en zonwerend de stof is. We hebben bijvoorbeeld stoffen die tot 80% UV licht doorlaten en stoffen met een zonwerende kracht van 95%. Naast de dikte van het doek kan u een kleur en ophangsysteem uitkiezen. Vervolgens gaan we aan de hand van uw maten aan de slag om het doek op maat te maken. Binnen drie weken is het doek klaar en versturen we deze naar uw huisadres in Duitsland.

Direct een schaduwdoek op maat laten maken kan eenvoudig online geregeld worden via onze website Maatwerkzonnedoek.nl!