Contact

Contact Maatwerkzonnedoek

Wilt u een bezoek brengen aan Maatwerkzonnedoek? Onze showroom in Knegsel is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 geopend. U kan hier terecht om een uitgebreide collectie in de showroom te bezichtigen. Wilt u graag op maandag of in de avond langskomen? Geen probleem, op afspraak kan u iedere dag bij ons langskomen. Wij zorgen ervoor dat er iemand aanwezig is om u de collectie te laten zien.

 

Hoe komt u bij de showroom?

Vanaf de A67 neemt u afrit 30 richting Eersel. U slaat hier rechtsaf richting de Steenovens en na één kilometer slaat u rechtsaf naar de Buivensedreef. Vervolgens volgt u na 1 km een flauwe bocht naar rechts naar de Eerselseweg deze volgt u voor 2 kilometer. Daarna slaat u rechtaf naar Het Groen/de Vessemseweg. U vervolgt u weg op het groen en na 700 meter slaat u linksaf om de weg te blijven volgen. U vervolgt vervolgens uw weg naar de Veldhovenseweg. Na 120 meter slaat u linksaf naar De Wetering en na honderd meter ziet u rechtsaf de Wolfshoek.

 

Vragen?

Heeft u vragen aan onze klantenservice? Wij zijn 24/7 bereikbaar om vragen over onze producten, service of diensten te beantwoorden. Stuur ons gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op bij vragen.