Contact

Contact Maatwerkzonnedoek

Wilt u een bezoek brengen aan Maatwerkzonnedoek? Onze showroom in Knegsel is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 geopend. U kan hier terecht om een uitgebreide collectie in de showroom te bezichtigen. Wilt u graag op maandag of in de avond langskomen? Geen probleem, op afspraak kan u iedere dag bij ons langskomen. Wij zorgen ervoor dat er iemand aanwezig is om u de collectie te laten zien.

 

Hoe komt u bij de showroom?

Vanaf de A67 neemt u afrit 30 richting Eersel. U slaat hier rechtsaf richting de Steenovens en na één kilometer slaat u rechtsaf naar de Buivensedreef. Vervolgens volgt u na 1 km een flauwe bocht naar rechts naar de Eerselseweg deze volgt u voor 2 kilometer. Daarna slaat u rechtaf naar Het Groen/de Vessemseweg. U vervolgt u weg op het groen en na 700 meter slaat u linksaf om de weg te blijven volgen. U vervolgt vervolgens uw weg naar de Veldhovenseweg. Na 120 meter slaat u linksaf naar De Wetering en na honderd meter ziet u rechtsaf de Wolfshoek.

 

Vragen?

Heeft u vragen aan onze klantenservice? Wij zijn 24/7 bereikbaar om vragen over onze producten, service of diensten te beantwoorden. Stuur ons gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op bij vragen.

Contactgegevens

Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel


040 2826082

Openingstijden:
Ma gesloten
Di tm Za 10:00 – 17:00 uur