Harmonicadoek op maat

Harmonicadoeken op maat zijn een veelzijdige schaduwoplossing waarmee je zelf bepaalt of je zon of schaduw wilt. Door het doek eenvoudig open of dicht te schuiven d.m.v. een katrolsysteem bepaal je het resultaat. Je kiest uit twee soorten materialen, waterdoorlatend of waterdicht. Beide modellen worden over strak gemonteerde staalkabels open en dicht geschoven. De volledige installatie van een harmonicadoek is eenvoudig tussen 2 muren of in een pergola te monteren. Op maat gemaakte harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en kunnen nagenoeg op elke afmeting worden gemaakt.

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Minimaal 5 jaar UV-garantie
  • Minimaal 95% UV-gestabiliseerd, high-density polyethyleen materiaal (HDPE) of polyester (80%)
  • Het doek is scheurbestendig en schimmelwerend
  • Wordt compleet met alle bevestigingsmaterialen met aluminium baleinen

Zonwering

Een harmonicadoek op maat is perfect om als zonwering in uw pergola te gebruiken. De doeken kunnen gebruikt worden als dak van uw pergola of overkapping. Dankzij het handige katrolsysteem die u bij ons kan bestellen is het mogelijk om het dak open te zetten. U kan bijvoorbeeld een deel van het dak openzetten om te genieten van de zon. Een ander deel van het dak kan u gesloten houden om in de schaduw te blijven zitten. U bepaalt zo zelf of u het dak open of gesloten houdt. In onze shop kan u niet alleen een harmonicadoek voor het dak bestellen. Het is zelfs mogelijk om doeken als afsluiting voor de zijkanten van de pergola te gebruiken. Met het handige rolsysteem rolt u de doeken naar beneden. Het systeem inclusief harmonicadoeken kan u op maat laten maken in ons atelier in Nederland.

Harmonicadoek als overkapping

Een harmonicadoek op maat is niet alleen handig om te gebruiken voor schaduw op het terras. U kan het doek eventueel ook gebruiken om de wind tegen te houden. Bijvoorbeeld als u tijdens een zomerse avond met wat wind buiten wilt blijven zitten. We verkopen harmonicadoeken gemaakt van HDPE kunststof. HDPE kunststof is weerbestendig. U kan de harmonica doeken bestellen in 280 gram HDPE kunststof. De harmonica doeken op maat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bent u benieuwd welke kleuren er allemaal mogelijk zijn? Bekijk de voorbeelden op onze site Zonnedoekopmaat.nl of bezoek onze showroom en kies een stof en kleur uit.

Bestel je eigen flexibele zon bescherming

Als de kinderen op het terras spelen, dan wilt u ze graag beschermen tegen schadelijke UV straling. Alleen als u zelf op het terras zit wilt u wel graag bruin worden. Gelukkig kan u met een harmonicadoek op maat zelf bepalen wie er in de zon zit en wie niet. U kan het doek half openzetten als u zelf liever in de zon zit. U regelt het zonlicht onder de overkapping eenvoudig zelf via ons ophangsysteem.

Wilt u zelf graag een harmonicadoek op maat bestellen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling online in onze shop!

Wilt u zelf graag een harmonicadoek op maat bestellen?

Laat uw prijs berekenen