Zonnezeilen waterdicht op maat

Zonnezeilen waterdicht op maat bieden bescherming tegen zon, regen en wind en zijn op maat gemaakt. Deze voldaan aan alle specificaties waaraan een zonnezeil moet voldoen. Zodat je volledige controle over het ontwerp van je waterdicht doek hebt. Alle waterdichte schaduwdoeken op maat zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren en modellen die aansluiten op je terras, tuin of balkon.

  • 5 jaar UV-garantie
  • Minimaal 80% Uv werend
  • Waterproof polyester materiaal
  • Dubbelgestikte naden met versterkte zoom en hoeken
  • Roestvrijstalen hardware
  • Scheurvast en schimmelwerend materiaal

Zonnezeil waterdicht als overkapping

Een zonnezeil waterdicht op maat is de ideale oplossing voor een waterdichte overkapping boven uw terras. Een overkapping plaatsen boven uw terras hoeft helemaal niet duur en lastig te zijn. Door een zonnezeil te spannen kun je tijdens de zomermaanden genieten van een aangename schaduw in de tuin. U hoeft hiervoor niet eens te investeren in een duur ophangsysteem of houten overkapping. Een zonnezeil plaatst u gewoon tussen drie palen of twee muren die u al in de tuin heeft staan. Aan het einde van de zomer haalt het zonnezeil weer weg. Volgend jaar kun je weer opnieuw gebruik maken van uw zonnezeil.

Bestand tegen regen en UV-straling

Bescherm uw huid tegen schadelijke UV straling met een zonnezeil op maat. Elk zonnezeil houdt tot 80-90% van de schadelijke UV straling tegen, en daarbij ook de regen. Uw huid blijft zo beschermd tegen de zon en u kunt met een bui buiten blijven zitten. Uiteraard adviseren we wel om ook voor de laatste % nog zonnebrand aan te brengen. Naast zonbestendig zijn onze zeilen ook weerbestendig. Het zeil is gemaakt van hoogwaardig waterbestendig stoffen, zoals Polyester.  Het is wel aan te raden om je zonnezeil goed strak te spannen en onder een hellingshoek met een verloop van 30 cm per meter diepte op te monteren.

Zonnezeil waterdicht op maat in moderne tuinen

In steeds meer moderne tuinen zien we het zonnezeil hangen. De kleur van het zeil kan afgestemd worden op de kleuren van de tuin. Bij moderne tuinen zien we bijvoorbeeld vaak antraciet terugkomen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor zandkleur of ivoor. De moderne overkapping wordt volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. In Nederland zijn we één van de grootste maatwerk leveranciers in zonnezeilen. We leveren hier niet alleen aan particulieren, maar ook aan strandpaviljoens, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen en andere bedrijven. Wil je zelf extra schaduw op het terras creëren? Wij helpen je dan graag met een zonnezeil op maat.

Maatwerk zonnezeilen voor uw tuin of overkapping nodig?

Laat uw prijs berekenen