Zonnezeil op maat: waterdicht

Een zonnezeil op maat is de ideale oplossing voor een waterdichte overkapping boven uw terras. Een overkapping plaatsen boven uw terras hoeft helemaal niet duur en lastig te zijn. Door een zonnezeil te spannen kan u tijdens de zomermaanden genieten van een aangename schaduw in de tuin. U hoeft hiervoor niet eens te investeren in een duur ophangsysteem of houten overkapping. Een zonnezeil plaatst u gewoon tussen drie palen of twee muren die u al in de tuin heeft staan. Aan het einde van de zomer haalt het zonnezeil weer weg. Volgend jaar kan u weer opnieuw gebruik maken van uw zonnezeil.

Bestand om zowel regen als schadelijke UV straling tegen te houden

Bescherm uw huid tegen schadelijke UV straling met een zonnezeil op maat. Elk zonnezeil houdt tot 80-90% van de schadelijke UV straling tegen, en daarbij ook de regen. Uw huid blijft zo beschermd tegen de zon en u kunt met een bui buiten blijven zitten. Uiteraard adviseren we wel om ook voor de laatste % nog zonnebrand aan te brengen. Naast zonbestendig zijn onze zeilen ook weerbestendig. Het zeil is gemaakt van hoogwaardig waterbestendig stoffen. Zoals Polyester en Docril, Docril is bekend uit de nautic waar bootkappen van gemaakt worden. Docril verkleurd niet en blijft goed na een regenbui. Het is wel aan te raden om uw zonnezeil goed strak te spannen en onder een hellingshoek met een verloop van 30cm per meter diepte op te hangen. U voorkomt zo dat het doek scheurt bij een zware regenbui of windvlaag. Als u zich aan de regels houdt kan u nog jaren genieten van uw overkapping.

Zonnezeil op maat in moderne tuinen

In steeds meer moderne tuinen zien we het zonnezeil hangen. De kleur van het zeil kan afgestemd worden op de kleuren van de tuin. Bij moderne tuinen zien we bijvoorbeeld vaak antraciet terugkomen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor zandkleur of ivoor. De moderne overkapping wordt volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. In Nederland zijn we één van de grootste maatwerk leveranciers in zonnezeilen. We leveren hier niet alleen aan particulieren, maar ook aan strandpaviljoens, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen en andere bedrijven. Wilt u zelf extra schaduw op het terras creëren? Wij helpen u dan graag met een zonnezeil op maat.

Een zonnezeil op maat voor uw tuin of overkapping nodig? Geen probleem, u plaatst een bestelling direct online in onze shop!

zonnezeil docril kleuren

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal. 

Prijs berekening Docril 315gr/m² materiaal:
tot 15m² €29,10 p/m²
tot 20m² €28,46 p/m²
tot 30m² €27,87 p/m²

Extra optie:
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd bedraagt maximaal 3 weken na bestelling.

Maatwerk zonnezeilen voor uw tuin of overkapping nodig?

Laat uw prijs berekenen