Schaduwdoek op maat overkapping

Een schaduwdoek op maat wordt steeds vaker toegepast als overkapping voor uw terras. Een terras maken kan binnen een handomdraai door er een schaduwdoek op maat boven te hangen. Met een schaduwdoek boven het terras kan u elke dag opnieuw van een aangename schaduw genieten. Als u regelmatig in de volle zon zit, dan is dit schadelijk voor uw huid. Naast een goede zonnebrand is het slim om te investeren in schaduw. Onze schaduwdoeken op maat kunnen boven het terras gehangen worden en filteren tot wel 95% van de schadelijke UV straling. U kan zo veilig genieten van het mooie zomerweer.

 

Schaduwdoek op maat van uw terras

Geen één terras heeft natuurlijk dezelfde afmetingen. Elk schaduw doek wordt daarom op maat van het terras gemaakt. Wij maken de schaduwdoeken helemaal zelf in ons eigen atelier in Nederland. Op basis van uw afmetingen gaan we schaduwdoek op maat maken en netjes afwerken. Als u een bestelling plaatst geeft u direct de afmetingen, kleur en stof door die u graag wilt hebben. U kiest bijvoorbeeld voor het 280 gram HDPE kunststof. Deze kwaliteit kunststof stof is extra dik en sterk in vergelijking tot de standaard Chinese kwaliteit van 180 gram. Een extra voordeel is dat u uit nog meer kleuren kunt kiezen. U maakt zo van uw schaduwdoek op maat één geheel met uw tuin.

 

Maak snel uw eigen overkapping in de tuin

Een schaduwdoek op maat is een snelle oplossing om uw terras tijdelijk te overkappen. U plaatst drie tot vier montagepunten in de tuin. Het is belangrijk om de montagepunten onder een hellingshoek te plaatsen. Het regenwater kan dan van het doek aflopen bij een regenbui. Het enige wat u na het monteren van de montagepunten hoeft te doen is het schaduwdoek strak spannen boven uw terras. Dit doet u met speciale Rvs spanners. Als het schaduwdoek op maat strak gespannen is zal uw overkapping bestand zijn tegen weer en wind. U kan de overkapping het hele jaar door buiten laten hangen, maar ons advies is om het doek in de winter weg te halen. U kan dan nog langer genieten van uw schaduwdoek in de tuin.

hdpe schaduwdoek kleuren

Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Prijs berekening 285gr/m² HDPE materiaal:
tot 4m² €24,20 p/m²
tot 6m² €16,50 p/m²
tot 8m² €14,30 p/m²
tot 10m² €13,75 p/m²
tot 15m² €12,15 p/m²
tot 20m² €11,60 p/m²
tot 30m² €11,50 p/m²

Extra optie:
* Band rondom in de zoom stikken €1,60 per lengte meter
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd bedraagt maximaal 3 weken na bestelling.

Bestel vandaag nog uw eigen schaduwdoek op maat

Laat uw prijs berekenen