Zonnedoek op maat

Zonnedoek op maat gemaakt om aan je specificaties te voldoen en geven je een volledige controle over het ontwerp. Alle maatwerk zonnedoeken zijn gemaakt uit het originele hdpe schaduwdoek materiaal en verkrijgbaar in vijf kleuren. Het hdpe materiaal staat bekent om zijn aangename eigenschappen en bescherming factoren.

  • > 5 jaar UV-garantie
  • Minimaal 95% Uv werend
  • Dubbelgestikte naden met versterkte zoom en hoeken
  • Roestvrijstalen hardware
  • Scheurvast en schimmelwerend materiaal

Zonnedoek op maat als flexibele overkapping.

Een zonnedoek op maat wordt steeds vaker toegepast als een flexibele overkapping voor je terras, carport of tuin. Door de flexibiliteit kun je zelf bepalen wanneer je beschut wilt zitten. In tegenstelling tot een vaste overkapping, die biedt namelijk continu bescherming. Daarnaast geeft een 3D zonnedoek ook een bepaalde uitstraling aan je tuin. En wanneer je het niet gebruikt berg je het eenvoudig op voor de daaropvolgende zomermaanden.

Eigen productie van zonnedoek op maat.

Omdat geen één terras dezelfde afmetingen heeft, wordt voor iedere toepassing een zonnedoek op mat gemaakt. Door de eigen productie in onze atelier kunnen we deze flexibiliteit aanbieden. Op basis van je wensen en maten gaan we het zonnedoek ontwerpen en produceren in de door jou gewenste kleur.

Bevestig je zonnedoeken op maat

Om je zonnedoek op de juiste manier te bevestigen, kies je de juiste materialen. Zo kun je kiezen voor een roestvrijstalen standaard bevestigingsmaterialen. Maar je hebt ook de mogelijkheid voor een geavanceerd spansysteem voor het eenvoudig monteren en verwijderen van je schaduwdoek. 

Kies je kleur zonnedoek op maat

zonnedoek kleuren

Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Bestel vandaag nog uw eigen schaduwdoek op maat

Vraag een offerte aan