Wavesails op maat all weather zonwering

Wavesails op maat is de ideale oplossing om uw terras van een overkapping te voorzien. Wavesails zijn speciale doeken gemaakt van Docril en zijn volledig waterdicht. Ze zijn wind en weerbestendig en kunnen als dak in een veranda of pergola geplaatst worden. In ons eigen atelier kan u de wavesails op maat laten maken uit 315 gram Docril. Docril bekent uit de nautic bootkappen industrie kan geleverd worden in verschillende moderne kleuren waaronder: zand/antraciet/zwart/wit en ecru. U kan bij uw tuin een passend doek vinden die past bij uw terras. Samen vormen ze één geheel in uw eigen tuin.

 

Wavesails op maat als harmonicadoek ophangen

Wavesails op maat laten maken voor uw terras of pergola gebeurt vaak als harmonicadoek. Dit doek hangt gedrapeerd in uw overkapping. Dankzij het innovatieve schuifsysteem kan u eenvoudig het wavesail doek open of dicht schuiven. Het doek kan gebruikt worden om als dak te dienen of als zonwering. De doeken zijn gemaakt van vrij dik stof en houden hierdoor de regen en ook de zon tegen. Tot wel 80% van de schadelijke UV straling wordt door het Docril doek tegengehouden. U kan zo het dak gebruiken als zonwering. Docril wordt zeer vaak toegepast om bootkappen te maken. Hierdoor heeft het zijn kwaliteit bewezen en is het zeer geschikt om als wavesail te dienen in uw tuin

 

Wavesails op maat laten maken

In Nederland hebben we een eigen atelier waar we wavesails kunnen maken. Dit doen we helemaal op maat van uw wensen en afmetingen. U heeft zo een uniek product om in uw pergola of overkapping te hangen. Wavesails zijn ideaal als u een snelle manier zoekt om een dak op uw pergola te plaatsen. Via onze website kan u al uw wensen doorgeven en de afmetingen van uw pergola. Wij gaan direct aan de slag om de wavesails op maat te maken. Binnen drie weken kan u de wavesails op maat laten maken. Daarna worden ze netjes bij u in thuisbezorgd. Zorg er dus voor dat u op tijd besteld als u aankomende zomer wilt genieten van een overkapping met wavesails.

Wavesails op maat laten maken in onze shop? Dit kan direct met één klik op de knop.

Wavesails op maat laten maken in onze shop?

Laat uw prijs berekenen